Alessia se pregateste sa lanseze un nou single si videoclip. Piesa se numeste “Ploua” si este primul single in limba romana pe care artista il lanseaza.

“Ploua” este o piesa de dragoste care vorbeste despre dorinte, asteptari, este o piesa frumoasa care din pacate prezinta o dragoste neimplinta pentru ca “el” nu-i raspunde cu aceleasi sentimente si se lasa asteptat.

Pentru videoclipul piesei, filmat in regia lui Florin Botea, Alessia a fost nevoita sa stea 12 ore in ploaie. Chiar daca a trebuit sa indure frigul de pe platourile de filmare si stropii de apa care nu mai incetau sa curga, efortul a meritat, Alessia declarandu-se multumita de rezultatul final: “Piesa “Ploua” ma reprezinta in totalitate, eu am compus atat versurile cat si muzica. Vorbim de o ploaie metaforica, de acele momente in care sufletul ne plange si ne este inundat de suferinta. Ma bucur ca am avut o echipa: Amir Dobos – styling, Ana Mironescu – make up, Ligia Lacatus – hairstyle, care a reusit sa transpuna mesajul piesei in imagini. Sper sa va placa atat piesa cat si videoclipul pentru ca acolo regasiti o parte din sufletul meu.”

Iata si o galerie de poze de la filmari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.