Editia a IV-a a concursului national de muzica usoara pentru copii “Armoniile Dunarii” va avea loc la Braila in perioada 27-28 aprilie. Evenimentul se doreste a fi o modalitate de promovare si de stimulare a studiului muzicii usoare in randul tinerilor talente, precum si readucerea in atentia publicului a celor mai valoroase creatii muzicale romanesti.

Juriul din acest an este compus din personalitati marcante ale muzicii usoare romanesti. Presedintele juriului este Mihai Vanica, redactor de programe la Radio Romania Cultural. Membrii onorifici sunt compozitorii Adrian Ordean si Jolt Kerestely, Viorela Filip – profesoara a Scolii Populare de Arte Bucuresti, si Adriana Toma, profesor de canto la Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu” Braila si director artistic al concursului.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judetean Braila si Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu” Braila, in parteneriat cu Primaria municipiului, Centrul de Creatie, Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” , Hotel Traian, Coca Cola si Ghidul Festivalurilor. Concursul este structurat pe trei categorii de varsta: 7-10 ani; 11-14 ani si 15-18 ani neimpliniti in ziua concursului. Se vor acorda diplome de participare si premii in valoare de 6000 lei.

Recitalurile din acest an vor fi oferite de Sore – indragita membra a celei mai iubite trupe de adolescenti, Lala Band si Mihaela Bagea in prima seara de concurs – 27 aprilie, iar in a doua seara de concurs – 28 aprilie, absolventii Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” Braila si talentata Nico, artista cu “state vechi” in industria muzicala romaneasca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.