Trupa VUNK lanseaza azi un nou videoclip, pentru piesa “Doi somnambuli”. Clipul a fost realizat in Los Angeles, de Edward Aninaru, iar in regia videoclipului a fost implicat si Vali Barbulescu. Piesa este inspirata dintr-o intamplare reala, ca majoritatea cantecelor trupei VUNK, iar mesajul este unul simplu, spus inca de la inceput videoclipului: “Dragostea e oarba, o spun oamenii. Dragostea e muta, ne-o arata animalele. Arata ca iubesti fara sa spui niciun cuvant”.

Clipul spune o poveste de dragoste intre doi golden retrieveri, Benelli si Maverick, caini antrenati pentru aparitiile in filme, dar si pentru a lucra alaturi de copiii care sufera de autism.

Ca si la alte clipuri, cand am venit cu idei noi in ceea ce priveste abordarea unui videoclip pe piata romaneasca, ne-am propus pentru ‘Doi somnambuli’ un concept cu totul nou, o poveste speciala, construita de doua echipe de productie de pe doua continente. Suntem niste visatori, dar ne place la nebunie asta“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.