Oliver Popa, sau mai nou Oliver, profesorul de canto de la ?coala de canto a Crinei Mardare, care a lucrat cu nume precum Iulia Vantur, Gina Pistol, Lala Band si artistii de la X Factor, si-a lansat astazi primul single solo, in colaborare cu trupa Atelier.
Lucrul la aceasta piesa a inceput inca din luna decembrie a anului trecut si s-a definitivat zilele trecute. Este o piesa ce transmite multe emotii de la bucuria inceputului unei frumoase relatii de iubire pana la tristetea despartirii : “sper sa mearga la sufletul oamenilor ce au simtit si ei candva tot ce am simtit si eu in ultima perioada. Am scris textul in timp ce ma aflam la Londra in perioada sarbatorilor de iarna si inglobeaza toate emotiile acelei perioade a declarat Oliver.
Piesa a fost inregistrata alaturi de Mihaela Craioveanu si Alexandru Toma, ce semneaza muzica si textul. Deja Oliver lucreaza la o noua piesa pentru vara alaturi de echipa Macadam Art Music Studio. Colaborarea cu Trupa Atelier a inceput in cadrul scolii de canto a Crinei Mardare .” Multumesc intregii trupe mai ales Alexandrei Borona si lui Vlad Dulea pentru frumoasa colaborare avuta in compunerea si interpretarea acestei piese.In curand vom avea un show impreuna ce imbina atat repertoriul Trupei Atelier cat si noi piese alaturi de mine“, a mai declarat Oliver.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.