Un moment muzical emotionant, cu un mesaj educativ din “Pariu cu viata”, este cel interpretat de Sore si Dorian, “Save Me from Myself”. Prin aceasta piesa, membrii LaLa Band incearca sa transmita ca viata nu este un joc, ci trebuie tratata cu maturitate si responsabilitate. Piesa a fost facuta pentru doua momente paralele din serialul “Pariu cu viata”, care se refera la situatii diferite de ratacire: atat fizica, in cazul Anca,Vlad,Ioana, cat si psihica, Sara&Cristi.

Este o piesa cu atitudine, care ne invata pe noi toti sa avem incredere in noi, sa fim puternici si sa ne luptam pentru binele propriu, indiferent cat de mult ne pune viata la incercare, intrucat rezolvarea oricarei probleme este in noi, trebuie doar sa credem in asta”, spune Dorian.

Mesajul este unul care se adreseaza tuturor oamenilor, dar care in povestea noastra se potriveste foarte bine. In momentul in care eu si Dorian am compus piesa impreuna cu Ionut Adrian Radu aka John Puzzle, ne-am dorit sa fie un fel de imn pentru cei care sunt intr-un moment de slabiciune. Piesa te indeamna sa fii puternic si sa treci peste orice dificultate, gasind puterea in interiorul tau. Pe masura ce avanseaza actiunea, veti vedea cum poate decadea o persoana atunci cand refuza sa mai lupte si cat de mult ii afecteaza pe cei din jur, dar mai ales pe ea. Sper ca personajul meu sa fie o lectie pentru toti cei care se simt pierduti si sa vada cum NU trebuie sa trateze viata, cel mai de pret lucru”, adauga Sore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.