Jurnalistul Virgil Andronescu, in parteneriat cu Grupul de Presa ,,Alcero’’ va invita sa va deschideti sufletele si sa daruiti speranta unui om cu suflet de copil. Joi, 18 aprilie, cu incepere de la ora 17.30 in Sala de Spectacole a Societatii ,,Lyra” va avea loc evenimentul literar-artistic “Ajutand Oameni,devenim Oameni!”, cu scop caritabil.
Star Gossip Magazine este partener media!

Timp de doua ore, brailenii se vor putea delecta cu un spectacol de muzica, poezie si caricatura. Vor concerta trupele rock Morphix, The Ancestors si Zenith din Braila. Recitaluri de poezie si muzica folk vor sustine talentatii Romeo Tarhon, Doina Barca,Ioana Popa, cantautorul Bogdan Popa din Bucuresti, Oana Prioteasa din Bals, Lavinia Smerica, Andreea Gologan, Anca Frumosu si organizatorul evenimentului,Virgil Andronescu. De asemenea, renumitul caricaturist Costel Patrascan va organiza o expozitie cu vanzare, iar editura “Natiunea” isi va prezenta cele mai nou aparute titluri de carte. Regia spectacolului apartine regizoarei Anca Cismaru, iar prezentarea va fi asigurata de actrita Wanessa Radu.

Fondurile colectate vor fi donate Georgetei Constantin, care la 40 de ani sufera de paralizie si nu se poate bucura de o viata normala. Organizatorul evenimentului, Virgil Andronescu, este initiatorul campaniei umanitare pentru Georgeta, care poarta sloganul “Georgeta e un om normal. Ajutati-o sa traiasca normal!” La eveniment va fi prezenta si o echipa a TVR1 care va filma spectacolul pentru emisiunea in premiera ,,Dosar de Romania’’.

Va asteptam joi, 18 aprilie, cu incepere de la ora 17.30 la un eveniment cultural inedit, desfasurat in scop caritabil! Intrarea este libera!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.