Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei in acest an la concursul Eurovision Song Contest de la Malmö (Suedia), filmeaza in aceste zile videoclipul de promovare pentru piesa „It’s My Life”, cu care va urca pe scena competitiei.

In prezent, videoclipul piesei „It’s My Life”, compusa de Cristian Faur si interpretata de Cezar, este in lucru. Filmarile pentru videoclip vor fi incheiate la inceputul saptamanii viitoare, urmand ca produsul finit sa fie difuzat pe toate canalele media la sfarsitul lunii aprilie. „Lucram la un videoclip de imagine, pe care fanii Eurovision il vor putea vedea in scurt timp la televizor si pe Internet. Filmarea clipului in aceasta perioada face parte din strategia de promovare graduala, pe care am decis sa o urmam in acest an”, anunta Dan Manoliu, manager de proiect si sef al delegatiei Romaniei la Eurovision in Suedia.

In acest sfarsit de saptamana, Cezar participa, in cadrul turneului de promovare, la un eveniment amplu desfasurat in Londra – Eurovision Preview Party, eveniment la care iau parte numerosi artisti care vor concura la Eurovision 2013. Cezar va urca pe scena de la Malmö pe 16 mai, in a doua semifinala, pe cea de-a 17-a pozitie în concurs.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.