Guvid si David Bryan, fostul solist Hotel FM, au lansat impreuna “Ea ma acuza”. Piesa a fost compusa de catre Guvid si inregistrata initial pe un instrumental rap cu ceva influente R’n’B.

Varianta aceasta a venit din dorinta de a aduce ceva nou si inedit in soundul artistului, asa ca a luat legatura cu un vechi prieten cu care a mai colaborat in trecut si anume Mircea Petrescu, cu ajutorul acestuia a reusit sa ajunga la acest sound nou pentru el.

Cum a ajuns la David Bryan? Tot o veche prietena a contribuit si de aceasta data si anume Alexandra Ivan. Dupa cum spune chiar el, a luat legatura cu ea in cautare de o voce buna de barbat pentru piesa, care era compusa de cateva luni bune dar nu avea o voce potrivita pe refren. Baietii s-au inteles foarte bine din toate punctele de vedere si asa a luat nastere piesa “Ea ma acuza”.

Guvid este membru fondator al label-ului independent Conditii Grele Records. Ca artist solo a scos patru albume distribuite in online: Descriere (2008), Singur, Betiv si Trist (2009), Iubirile lui Guvid (2011), Crezi Tu (2012) si un E.P. care a fost oferit spre download si care se intituleaza Visul unui lautar batran (2011).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.