Editia a IV-a a concursului national de muzica usoara pentru copii “Armoniile Dunarii” va avea loc la Braila in acest weekend ( 27-28 aprilie), la Casa Tineretului. Evenimentul se doreste a fi o modalitate de promovare si de stimulare a studiului muzicii usoare in randul tinerilor talente, precum si readucerea in atentia publicului a celor mai valoroase creatii muzicale romanesti. Concursul este structurat pe trei categorii de varsta: 7-10 ani; 11-14 ani si 15-18 ani neimpliniti in ziua concursului. Se vor acorda diplome de participare si premii in valoare de 6000 lei.

Recitalurile din acest an vor fi oferite de Sore – indragita membra a celei mai iubite trupe de adolescenti, Lala Band si Mihaela Bagea – castigatoarea trofeului “Armoniile Dunarii” de anul trecut pentru prima seara de concurs – 27 aprilie. In a doua seara de concurs – 28 aprilie, absolventii Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” Braila, trupa de dans G Buzz a Scolii “Vespasian Lungu”, invitata speciala – Adriana Vlad si talentata Nico, artista cu “state vechi” in industria muzicala romaneasca ii vor antrena cu mic, cu mare, pe brailenii prezenti la seara de decernare a premiilor.

In acest an, un numar de 51 concurenti au fost admisi, din totalul de 70 inscrisi. La categoria 7-10 ani participa 18 concurenti, la categoria 11-14 ani, 21 concurenti, iar la categoria 15-18 ani, se vor intrece in cant 12 concurenti. Participantii la noua editie a concursului “Armoniile Dunarii” sunt din toate colturile tarii: Moreni, Barlad, Galati, Giurgiu, Botosani, Focsani, Constanta. Braila va fi reprezentata de 7 concurenti.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judetean Braila si Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu” Braila, in parteneriat cu Primaria municipiului Braila, Centrul de Creatie, Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” , Hotel Traian, Coca Cola si Ghidul Festivalurilor.

Star Gossip Magazine este partener media al acestui eveniment national.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.