Diva inamorata, Loredana, impreuna cu primarul Constantei, Radu Mazare, au lansat ieri oficial, in cadrul show-ului Happy Hour, imnul oficial al statiunii Mamaia – Viva Mamaia. Piesa este cantata alaturi de Chimie, un tanar rapper din Constanta. In prezent Loredana si Radu Mazare filmeaza clipul acestei piese, din care nu vor lipsi soarele, marea, carnavalul si fetele frumoase.

M-am inteles de minune cu Loredana. E o foarte buna artista, foarte buna profesionista. Garantat va spun ca piesa va fi un hit”, a declarat primarul Constantei.
“Mamaia practic m-a aratat lumii intregi, atunci cand am castigat la 16 ani trofeul de la Festivalul Mamaia, si atunci cand Radu mi-a propus acest lucru am zis: ‘Da! De ce nu?’. Mamaia poate fi, sa spunem, Brazilia noastra, aici, in Romania”, a continuat Loredana.

In aceast an, la Mamaia va fi organizat, pentru prima data la noi in tara, Festivalul International al Cluburilor, iar DJ si animatoare din toata lumea vor sosi aici pe toata perioada verii. Anul trecut, statiunea a primit la Monte Carlo o distinctie speciala: cel mai in voga loc de distractie estivala din Europa.

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.