Red Clover Media lanseaza primul single al lui KeeD, “Limonada”, o colaborare cu Zhao & Criss Blaziny. Instrumentalul piesei a fost compus de Paul Iorga si Mitza (Agresiv), aceeasi echipa care a lucrat si la hitul “Domnisoare”, de muzica s-au ocupat Zhao si KeeD, iar la text a participat si Criss Blaziny.

KeeD nu se afla la prima colaborare cu Zhao, in 2012 au lansat piesa “Praf de stele” feat. Tranda, ce beneficiaza si de videoclip.

Zhao a debutat, anul trecut, la casa de discuri Red Clover Media, cu single-ul “Bani din Cer”, o colaborare cu Adda, care s-a bucurat de succes, fiind prezent in topurile tuturor radiourilor. In plus, tot in 2012, a colaborat cu Maximilian si Spike la piesa “Domnisoare”, piesa foarte indragita de catre public, cu peste 7 milioane de vizualizari pe Youtube.

Piesele lansate i-au adus lui Zhao succesul mainstream si o nominalizare la On Air Music Awards, la categoria “Cel mai bun debut”. La inceputul anului, Zhao a lansat o piesa pentru mediul online, „Inca unu’ si-am plecat” feat. Mitza si Junky, iar acum revine cu “Limonada” in colaborare cu KeeD & Criss Blaziny, o piesa pentru sezonul estival.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.