Jennifer Lopez a lansat astazi in premiera la radio Z100, piesa ce va fi hitul acestei veri, “Live it up”, o noua colaborare cu rapperul Pitbull. Piesa este primul single extras de pe cel de-al zecelea album din cariera artistei, iar J Lo a declarat: “Ma simt atat de norocoasa! Chiar nu stiu cum s-a intamplat totul. Insa faptul ca ascultam acum impreuna aceasta piesa este un vis devenit realitate“.

Legat de lansarea noului sau material discografic, care este preconizata pentru luna noiembrie, JLo a declarat: “Cred ca dupa acest prim single vom mai lansa alte cateva, iar abia apoi vom lansa albumul. Modul in care industria muzicala a evoluat ma face sa fiu partizana castigarii de timp. Vom lasa ca publicul sa isi doreasca aparitia acestui album mai intai prin lansarea a cateva piese noi”. J Lo a anuntat de asemenea lansarea unui film 3 D, care va aduce in prim plan si divortul sau de Marc Anthony.

J Lo si Pitbull au fost zariti la inceputul acestei saptamani filmand clipul pentru hitul “Live it up” in Florida. De abia asteptam!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.