Fiind unul dintre cei mai cunoscuti si talentati dansatori romani, Petrisor urca pe scena, in fiecare saptamana, alaturi de cantareata-dansatoare, Andreea Balan. Magia dansului i-a unit intr-o echipa puternica si un show unic iar muzica ii aduce si mai aproape cu debutul lui Dj Petri. Este vorba de un mashup remix al piesei “Things U Do 2 Me”, o colaborare cu Mike Diamondz ce promoveaza Carnaval Show, noul show lansat de artista.

Iata ce a declarat DJ Petri despre noua postura de DJ: “Imi doresc sa ma exprim liber prin dans. Am inceput sa mixez melodii intocmai pentru a transmite exact spiritul si stilul acelui moment din spectacol. In timp, mi-am dezvoltat aceasta pasiune de cate ori am avut ocazia. Ma intereseaza toate partile care formeaza un show complet, cat mai perfect.

Despre noul single al Andreei, acesta a adaugat: “<> aduce o energie exploziva, este o piesa care te ridica la dans si iti transmite bucuria de a dansa pe ritmuri latino-pop. Ulterior a si venit mixajul potrivit ei. Prezentandu-i remixul Andreei, spre suprinderea mea, a fost foarte incantata si a decis ca va fi primul remix oficial pe care il va promova.

Andreea Balan si echipa ei numeroasa de dansatoare, in frunte cu partenerul ei de dans, Petrisor, continua sa sustina numeroase showuri in care prezinta publicului hituri vechi si noi si multe stiluri de dans: samba, salsa, rock&roll, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, din diferite culturi ale lumii, toate infatisate prin 20 schimbari de costume. Luna aceasta vor porni in turneul national MixMusicEvo 2013 in care vor ajunge in 33 de orase din toata tara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.