Trupa Proconsul a lansat, alaturi de Lidl România, albumul “No matter what” disponibil în exclusivitate, timp de o luna, pe rafturile magazinelor Lidl.

Incepand cu data de 9 mai 2013, fanii Proconsul si clientii Lidl se pot bucura de cel mai nou album al trupei, comercializat in exclusivitate in magazinele retelei, timp de o luna. Fanii trupei au avut ocazia sa-i intalneasca pe membrii Proconsul în cadrul sesiunilor de autografe din magazinele Lidl, din orasele Galati, Braila, Slobozia si Bucuresti.

„No Matter What” – noul album al trupei Proconsul, contine 11 track-uri printre care hitul care da numele albumului, alaturi de piese interpretate in feat cu Dana Nalbaru, Anda Adam, Luminita Ciuciumi?, Carmen Dinca sau Nick Decean.

“Ne face mare placere sa sprijinim artistii romani si sa contribuim la succesul lor. Initiativa lansata anul trecut, alaturi de alti doi artisti a fost foarte bine primita de catre clientii nostri si apreciata de catre publicul de specialitate din industria muzicala. Ceea ce ne dorim este sa oferim clientilor Lidl posibilitatea de a se bucura de muzica artistilor preferati, la un pret accesibil“, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.