Brighi iti face inima sa bata mai tare cu o declaratie de dragoste in versuri: Love me

De multe ori e dificil sa ne deschidem fata de cel sau cea la care visam pe ascuns. Asa ca asteptam dupa celalalt sa faca primul pas. << Love me>> e povestea unei fete curajoase care nu se teme sa-si marturiseasca sentimentele. Stiti si voi cum e… Iubirea ne pune intotdeauna in situatii in care nu ne-am fi vazut vreodata, ne impinge limitele, ne face sa fim mai buni si mai curajosi. Asta e frumusetea ei… , declara Brighi.

Pentru “Love me” Brighi a facut echipa cu Dorian, una dintre noile “achizitii” valoroase ale HaHaHa Production. Asta dupa ce la inceputul acestui an a colaborat cu Speak si Cabron pentru piesa Prada de razboi care s-a bucurat de un feedback extraordinar din partea fanilor si a fost nominalizata la categoria “Cel mai bun debut” in cadrul On Air Music Awards 2013, pentru featuring-ul cu Pacha Man – Ce te faci?, lansat in toamna lui 2012.

Brighi este de altfel prima artista din Romania care a cantat impreuna cu celebrul rapper american Snoop Dogg. Single-ul celor doi se numeste Play me like a violin si a aparut in 2011, marcand inceputul carierei solo a artistei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.