Casa de discuri Red Clover Media a infiintat Four Leaf Records, un label nou care are ca scop promovarea artistilor noi. Prima piesa lansata pe canalul de YouTube, al noului label este “Feel Free” si apartine proiectului Sun Jar.

Four Leaf Records a aparut din dorinta de a oferi tinerilor artisti posibilitatea de a se promova prin intermediul unei casei de discuri. Four Leaf se adreseza exclusiv artistilor aflati la inceputul carierei si le pune la dispozitie toate canalele de comunicare de care au nevoie pentru ca muzica lor sa ajunga la cat mai multi ascultatori.
Ca artist nou este foarte greu sa te afirmi, sa te faci cunoscut, toata lumea este sceptica in privinta ta si foarte putini te crediteaza cu incredere. Noi, prin intermediul acestui label, le oferim sansa de a se afirma si a se face auziti
”, a declarat George Onea, CEO Red Clover Media.

Un artist aflat la inceput de drum are nevoie de multa consiliere si implicare, de aceea am creat Four Leaf Records, sa le acordam artistilor tineri tot sprijinul de care au nevoie pentru ca talentul lor sa fie pus in valoare si sa ajunga sa fie apreciat si de catre public, a declarat Alin Surdu, Co-Founder/Managing Partner Red Clover Media.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.