Lavinia lanseaza lyric video-ul “Queen of ice”, primul single de pe viitorul album. O data cu lansarea va avea loc si un concurs care se va desfasura pe Facebook-ul official al artistei!
Dupa doua saptamani, timp in care “Queen of ice” a rulat doar in varianta audio, de astazi invatam impreuna si versurile piesei, odata cu aparitia lyric video-ului. De la lansarea oficiala, piesa este deja foarte apreciata in randul ascultatorilor, drept dovada a intrat in topurile de specialitate din Republica Moldova si mai multe case de productie din Europa sunt interesate sa preia si sa promoveze piesa.

In urmatoarea perioada Lavinia pregateste videoclipul la acesta piesa si le da sansa ascultatorilor ei sa asiste la filmarea clipului “ Queen Of Ice”. Pentru a putea participa la filmari, fanii trebuie sa acceseze pagina oficiala de Facebook a Laviniei, sa dea Like daca nu au facut-o deja si sa posteze un comment original alcatuit din cel putin doua cuvinte ale piesei. Un simplu share dupa ce au urmat pasii anteriori ii inregistreaza in concurs.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.