Sophia ne-a obisnuit cu aparitii studiate si nonconformiste, insa in noul sau videoclip pentru piesa “Unconditional Love” ne suprinde cu o alura sexy, ne face sa descoperim o femeie plina de sex appeal.
Videoclipul este unul de imagine. El prezinta transformarile femeii Sophia si ne releva contrastele experientelor traite la nivel personal. Astfel, Sophia se dezvaluie uneori ingenua, alteori erotica, dar mereu indragostita de iubire.

Filmarea a avut acelasi concept ca si sedinta foto dedicata unei reviste pentru barbati. “Au fost doua zile pline in care am schimbat zeci de haine incat, la un moment dat, nici nu am mai realizat ca sunt… mai putin imbracata. Noua imagine prezinta publicului femeia matura, desavarsita prin propriile-i trairi si greseli, femeia ce isi iubeste corpul si isi doreste sa se exprime liber. Ca de fiecare data am lucrat cu profesionisti, iar rezultatul final m-a incantat. Sper sa va placa!”, spune Sophia.

“Unconditional Love” este produsa de Connect-R si Mayer, si a primit recenzii bune din partea ascultatorilor si oamenilor de radio.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.