Andra a primit joi seara Discul de Platina pentru vanzari de peste 10.000 de unitati ale albumului “Inevitabil va fi bine”, lansat in urma cu o luna impreuna cu MediaPro Music.

Sunt extrem de bucuroasa ca am reusit sa primesc discul de platina dupa un timp atat de scurt de la lansare. Este un album in care am pus mult suflet, un album pe care pur si simplu il iubesc! Multumesc din inima tuturor celor care l-au cumparat, fanilor mei, casei de discuri pentru colaborarea excelenta in cei sase ani, familiei si celor apropiati”, a declarat indragita artista.

Noul album aduce fanilor 12 piese originale si doua remixuri, printre care si hiturile “Abelia”, “Something New”, “Telephone” sau “What About Us”. “Inevitabil va fi bine” contine si cateva featuring-uri inedite, cu VUNK, Marcel Pavel si What’s Up. Noul material discografic marcheaza sase ani de colaborare excelenta intre Andra si MediaPro Music. In plus, aceasta distinctie nu este prima de acest fel din cariera Andrei, ea primind mai multe discuri de aur, platina si diamant pana in prezent.

Albumul “Inevitabil va fi bine”, lansat luna trecut?, a fost comercializat în perioada 20 mai – 19 iunie în exclusivitate in reteaua Lidl România, la un pre? special.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.