Pentru ca ii place sa se reinventeze in permanenta, Smiley ne lasa iarasi fara cuvinte cu noul sau videoclip… CRIMINAL.
<> e mai mult decat un clip, e un film de scurt metraj: o poveste de dragoste cu multe rasturnari de situatie, care te tine cu respiratia taiata in fata ecranului asteptand sa vezi ce se va intampla pana la urma. Sunt convins ca o sa va placa, declara Smiley.

Produs de catre Cat Music alaturi de echipa HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga, videoclipul ne face martorii unei povesti de dragoste imprevizibile, punandu-ne pe jar si lasandu-ne in acelasi timp fara cuvinte, ba chiar reusind pe alocuri sa ne si amuze. Filmarile au durat mai bine de doua zile si s-au desfasurat atat in Bucuresti cat si in Dobrogea, locatii care au fost surprinse intr-o lumina cu totul noua, ducandu-ne cu gandul la un blockbuster Hollywoodian.

Produsa in studiourile HaHaHa Production, Criminal este o colaborare cu unul dintre cei mai talentati rapperi turci – Kaan – si vine cu o abordare fresh in materie de sound, continuand directia inceputa odata cu Dead man walking, single ce a fost licentiat in tari ca – Germania, Rusia, Turcia, Grecia, Cipru sau Ucraina.
Piesa Criminal urmeaza sa fie inclusa pe noul album la care Smiley lucreaza in prezent si care va fi lansat in toamna acestui an.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.