Pentru mine, accesoriile sunt mai importante decat hainele. Dimineata, ma gandesc intai la accesorii, abia apoi la haine. De fapt, o bluza s-ar putea sa fie prima, dar urmeaza imediat bratarile mele preferate, poate un medalion vintage Kenneth Jay Lane sau niste lanturi lungi cu amuletele mele favorite, apoi o pereche de pantaloni, pantofi sau o pereche de conversi sau de ce nu unul dintre faimoasele mele maieuri lungi pana la genunchi.

Accesoriile sunt antidotul pentru lehamite. Unele dintre vestimentatiile mele favorite dintotdeauna – fie ca sunt ale mele, purtate de clientii mei sau de idolii mei din moda. Cand ma gandesc la Ali MacGraq in Love Story, imaginea care imi vine in minte este aceea cu bereta ei crosetata si cu esarfa lunga.

Nimic nu satisface in mine pofta de moda mai mult decat o curea vintage sau niste pantofi noi ori o camasa pe care am descoperit-o in dulapul meu. Pot trai fara cea mai noua camasa sau fara pantaloni noi, daca pot pune mana pe niste accesorii cu care sa imi actualizez garderoba.

Niciodata nu lasa accesoriile in plan secund! Impreuna cu un zambet frumos, ele pot crea sau pot distruge o imagine. Si mereu vorbesc despre stilul tau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.