MakingOf AsaSi (21 of 29)

Cu noul clip, trupa VUNK ne invita ne distram si ne spune ca pentru a scapa de milioane de ghinioane pe care le avem toti, trebuie sa invatam sa gasim o parte pozitiva a lucrurilor si sa spunem “Asa si?”. Clipul spune povestea unor tineri care isi “incruciseaza” flirturile: in timp ce se afla langa o posibila partenera, ii dau sms alteia, fixandu-si o noua intalnire. Este o poveste despre distractiile de vara, iar daca ai ghinion si esti prins ca ai flirtat si cu altcineva, raspunzi razand “Asa, si?”.

Povestea din clipul nostru este una pe care am trait-o si eu, la un moment dat. Am facut o gafa acum vreo zece ani, incercand sa trimit un mesaj unei fete cu care vroiam sa ma intalnesc si i l-am trimis, din greseala, prietenei mele de atunci. Se intampla, mai ales cand esti foarte tanar si nu esti implicat foarte serios intr-o relatie, sa iti fuga mintea si la alte persoane. Totul este sa privesti orice incurcatura cu zambetul pe buze si asta propunem si noi cu melodia si clipul piesei “Asa, si ?“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Noul videoclip, “Asa si?”, se lanseaza astazi in online si la televiziunile muzicale. Inca de la prima sa “iesire in public”, cu o inregistrare dintr-o camera de hotel, in care baietii din trupa il cantau inaintea unui concert, “Asa, si?” a devenit viral pe internet si a fost considerat un imn al optimistilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.