Viky-3-WEB

Viky Red lanseaza impreuna cu Fonogram Studios cel mai nou single al sau „Miroase a dragoste de-o vara” odata cu un videoclip atipic pentru o piesa de dragoste.
In clip Viky Red duce o viata dubla. Aparent, este un barbat normal care se intalneste cu mai multe fete. In paralel observam ca este filat de catre un politist sub acoperire (rol jucat de Mika Moupondo). Acesta este urmarit si intr-un final prins si arestat, caci Viky obisnuia sa isi omoare partenerele „de-o vara”, fapt dezvaluit abia la sfarsitul povestii.

Filmarile au durat aproape 24 de ore si cel mai amuzant a fost cand am condus, pentru ca nu am carnet si nici nu am mai facut asta pana acum. Scena in care alerg a fost cea mai solicitanta, am facut asta timp de aproape 2 ore continuu si la sfarsit eram extenuat. Amuzanta a fost si scena arestarii, caci am incercat sa redam cat se poate de real momentul si baietii m-au tavalit pe jos in ochii trecatorilor. Sunt foarte multumit de rezultate si sper sa va placa si voua.Viky Red.

Muzica este facuta de Viky Red impreuna cu Alex Cotoi, versurile sunt scrise de Mihai Ristea si Mika Moupondo, mixul este facut la Fonogram Studios, iar de master s-a ocupat Cristi Dobrica.
Videoclipul a fost realizat de echipa Ceva De Vis, de styling s-au ocupat Andra Moga impreuna cu Ema Banita, iar make-up artist a fost Diana Ionescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.