S-a decis! Dj Sava, cel care se afla in fruntea topurilor muzicale cu piesa’Tenerife’, a ales sa mearga mai departe cu Raluka, o fosta colaboratoare de-a sa, dupa ce Misha a fost nevoita sa se retraga din proiect si sa se dedice vietii de familie.

A cunoscut succesul cu hit-ul “Tenerife”, iar concertele i-au umplut agenda lui Dj Sava. Misha, cea care a facut parte din proiectul muzical in ultimul an, a ales sa se retraga si sa se dedice vietii de familie alaruri de proaspatul ei sot, Connect-R, caruia ii va darui si primul copil.
Dj-Sava-si-Raluka1

Fortat de imprejurari, DJ Sava s-a vazut nevoit sa ii gaseasca o inlocuitoare Mishei. Astfel, artistul a ales o veche colaboratoare de-a sa cu o voce inconfundabila: Raluka, alaturi de care a cunoscut cea mai prolifica perioada a carierei sale, 2008-2010.

Am decis ca cea mai buna solutie este sa o cooptez din nou pe Raluka. A fost destul de dificil pentru ca avem impresari diferiti, case de discuri diferite, dar cu totii au inteles ca aceasta este reteta succesului.Fanii ne cereau acest lucru de foarte mult timp, iar piesele pe care le am alaturi de Raluka fac furori chiar si in momentul de fata. Sunt sigur ca am facut alegerea potrivita“, a precizat DJ Sava.

Raluka deja il insoteste pe DJ Sava in concerte, iar foarte curand vor avea o surpriza foarte mare pentru toti cei care se bucura de aceasta reunire.

“Ma bucur mult ca am din nou proectul cu DJ Sava. Piesele noastre au un impact extraordinar la public si pentru acest lucru dorim sa le multumim. Ii rugam sa fie cu ochii pe noi pentru ca foarte, foarte curand le vom oferi noua piesa semnata Dj Sava si Raluka”, a marturisit cantareata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.