Misogin-Show-cu-Tibi-Neuronu

Tibi Neuronu, unul din pionierii acestui gen de umor in Romania, va sustine pe data de 12 octombrie in Sala Mare a Teatrului National din Timisoara, un specatol eveniment in care va vorbi un pic altfel despre ele, noi, clupluri, relatii si iubire. Un specatol amuzant de sincer, doua ore de stand-up comedy, doua ore de ras si o multime de situatii in care sau prin care cu siguranta ai trecut si tu!

Show-ul din data de 12 octombrie de la Teatrul National din Timisoara este cel mai important spectacol din cariera lui Tibi Neuronu de pana acum si tocmai de accea va fi filmat si inscriptionat de DVD.

Tibi Neuronu s-a nascut in Moldova, a crescut in Bucuresti si in Timisoara si s-a apucat de stand-up comedy in urma cu 9 ani. Are la active peste 2.000 de spectacole in toata tara, proiecte online precum Romania beata si Podcast cu Tibi Neuronu. Cel mai acesat blog de divertisment din Romania, neuronu.ro, este tot a lui.

 “Comedia este cel mai amuzant mod in care poti sa spui lucruri serioase!”

Sambata 12 octombrie incepand cu ora 20:00 in Sala Mare a Teatrului National din Timisoara ne asteapta spectacolul eveniment “Misogin Show”  cu Tibi Neuronu.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti, Casa de Bilete TNTm si online pe http://bit.ly/13QJamZ

Eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/159762167559226/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.