935953_576509362385827_1459014710_n

Piesa “Hurricane”, aparuta pe 22 august, care a strans aproape doua milioane de ascultari pe conturile oficiale de Youtube ale Antoniei si casei de discuri Roton, are de astazi si un videoclip!
Filmat in regia lui Iulian Moga, clipul surprinde perfect starile unei relatii, de la iubire si pasiune, pana la gelozie si ura.
Antonia arata superb, cu un look inspirat din filmele hollywwodiene, in timp ce Puya isi face bine treaba de rapper suparat pe lume.
Piesa a fost compusa si produsa de The Farmers (Andrei Prodan si Claudiu Ursache), cei care au lucrat cu Antonia si pentru ‘Jameia’ si ‘Nu stau in Hawaii’.

Mi-a placut ‘Hurricane’ de la prima ascultare, este o piesa puternica, are un mesaj profund si m-am bucurat ca Puya a acceptat sa o cantam impreuna. Ii multumesc si lui si baietilor de la The Farmers. Sper ca ‘Hurricane’ sa fie pe placul fanilor mei, a declarat Antonia.

Antonia iubeste muzica hip-hop la fel ca si mine. Tot timpul am avut impresia ca genul asta o prinde mai bine decat ce a cantat pana acum. Blocati in tehnologie, mult prea ocupati sa ne mai uitam in jurul nostru, ne robotizam din ce in ce mai mult. De-aia “dragoste nu poti sa gasesti /poate doar in povesti, a spus Puya.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.