music_play-1

Producatorul si compozitorul Max Frost a inceput sa fie atras de industria muzicala inca de mic, iar la varsta de 12 ani, Max a colaborat cu Bob Schneider si MC/producatorul hip-hop Kydd. Avand ca sursa de inspiratie artisti ca D’Angelo sau Eryhak Badu, Max a inceput sa incorporeze elemente hip-hop in melodiile sale de inspiratie blues, combinand in mod unic beat-uri moderne cu elemente vintage.

In aprilie 2013, Max a lansat primul sau single intitulat ‘White Lies’ care exprima sentimentul de paranoia care se regaseste uneori intr-o relatie si reflecta teama de a nu fi ranit si tradat.
Single-ul a luat cu asalt clasamentele de specialitate, iar in octombrie Max Frost va lansa primul sau EP: ‘Low High Low’. Stilul eclectic al artistului american include elemente blues, funk, electro, hip-hop si pop.

Piesele de pe album conecteaza toate starile emotionale din viata, de la fericire si implinire pana la tristete si depresie profunda‘, spune Max intr-un interviu.
Sper ca melodiile de pe material sa ofere o prezentare generala a stilului meu muzical, o ferestra catre viitor dar si o privire retrospectiva catre ceea ce m-a format ca persoana. Rezonez cu mai multe genuri muzicale, asa ca am vrut sa creez o introducere care sa afiseze diversitate dar de asemenea, sa aiba si o anumita coerenta, sa vina natural‘, a adaugat Max.

‘Un cantec bun reprezinta in proportie de 95% un gand. O mica parte trebuie lasata incompleta deoarece fiecare ascultator isi aduce propriile trairi si emotii pentru a completa piesa si a-si forma o imagine de ansamblu. Acesta este crezul albumului meu‘, a marturisit tanarul muzician.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.