FP3

Timp de aproape 24 de ore, baietii de la Fly Project au fost blocati pe acoperisul celui mai mare hotel din Bucuresti pentru filmarile videoclipului piesei Toca Toca.

Toca Toca a intrat in difuzare pe toate radiourile nationale imediat dupa lansare si feedback-ul international este excelent, asadar va avea in curand un videoclip pe masura, filmat pe acoperisul Rin Grand Hotel si realizat de regizorul Alex Ceausu impreuna cu echipa de productie Ador Media.

Clipul prezinta povestea a doua personaje surpriza care, dupa multe peripetii, ajung la o super petrecere pe scena careia canta Fly Project.

Toata lumea s-a distrat la filmari, am uitat ca avem de filmat si ne-am comportat ca la un concert normal, ne mai aminteam de asta cand se auzea Pentru toata lumea a trecut foarte repede, desi era frig si nu am facut pauzespune Tudor.

Pentru ca agenda lor este destul de incarcata, a doua zi dupa filmari Tudor si Dan au plecat catre Ucraina si apoi in Rusia pentru a sustine doua evenimente. In aceasta toamna, Fly Project are in proiect un turneu in America Centrala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.