afis alexandru tudor, carte MARIA pdf-page-001

Miercuri, 9 octombrie, cu incepere de la ora 17, Muzeul Brailei va gazdui un eveniment cultural emotionant. Tanarul autor de origine braileana Tudor Alexandru Costin isi va lansa noul volum de versuri, “Maria”.

Alexandru Tudor s-a nascut la Ploiesti, jud. Arges la 05.07.1971. Profeseaza ca Inginer proiectant la VARD SA Braila ( Santierul Naval Braila )serviciul corp proiectare.
A avut aparitii in antologii literare: Asociatia ,,Poezia Artelor”: Esente de primavara- Ed. Panfilius, Iasi 2010; Fantani de gand prin univers, Ed. PIM, Iasi, 2012. Aparitii in antologii de proza: Harpa de argint: antologie de texte lirice si proza scurta- Ed. Rovimed Publisher, Bacau, 2012 ( Proiect sub egida Casa Gandului – pe site-ul Cleopatra). Activitate intensa pe site-urile: cititordeproza si casagandului.
Aparitii in reviste literare: Faleze de piatra. Membru in Cenaclurile literare: Noduri si Semne din Galati si Panait Istrati din Braila.

Noul volum, “Maria”, primul volum propriu al autorului, este o carte de poezii dedicate femeii iubite si e inspirata de catre femeia cu acelasi nume, Maria. Volumul este publicat la Editura TRANSILVANIA din Baia Mare.

Partener media: Star Gossip Magazine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.