Making of Doddy cu Mahia Beldo - Diferit 3

A sosit timpul pentru inca o colaborare de exceptie, de aceasta data intre Doddy si Mahia Beldo, doi reprezentanti de seama ai gastii Scandalos Music. Pe Doddy il cunoasteti deja drept interpretul single-urilor “Maidanez” si “Klandestin (Dollar Bill)”, iar Mahia Beldo este compozitorul principal in cadrul studioului Scandalos Music, printre piesele produse de el numarandu-se “In lumina reflectoarelor”, “Maidanez” si “Klandestin”.

Piesa a carei premiera a avut loc in aceasta seara se numeste “Diferit”, este compusa de Mahia Beldo, si reprezinta o declaratie de nonconformism din partea celor doi artisti:

Doddy: “Piesa exemplifica unul dintre modelele oamenilor diferiti. In ziua de azi o mare majoritate a oamenilor urmeaza exemple in viata doar pentru ce par a fi, dar nu sunt. Desi sunt sigur ca multi dintre ei nu se simt chiar confortabil facand asta, o fac pentru ca asta e instinctul lor… ei urmeaza turma“.
Mahia Beldo: “<> e o piesa pe care am vrut neaparat sa o lansam pentru ca ne e draga si personala, e o piesa care se asculta acasa. Ceea ce am vrut sa transmitem este ca <> ma simt diferit de acei oameni care urmeaza mereu aceeasi rutina. Asteptam pareri de la public si speram sa se regaseasca cat mai multa lume in mesajul acestei piese”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.