182591_533128466716937_1405671768_n

Crima de obicei este cea mai mare provocare pentru un investigator. Mircea Atanasiu este un detectiv nonconformist, ce se bate atat cu sistemul, cat si cu superiorii sai. 18 povestiri pline de intriga si suspans ce trimit cititorul in lumea necunoscuta a crimiminalilor periculosi.  “Unde-i victima, domnule Atanasiu?” este ultimul roman politist al scriitorului roman Petre Craciun si a aparut la editura Zorio.

Romania avea nevoie de un autor care sa puna pe masa romanilor o carte care sa le demonstreze ca autorul crimelor nu trebuie sa fie neaparat un golan ce traieste in strada sau un nebun, ci poate fi un pictor, un scriitor, un om de afaceri sau o doamna din inalta societate. Autorul demonstreaza ca nu forta fizica este  cea care invinge raul, raul este doborat de un comisar ingamfat ce se crede buricul pamantului.

Printre autorii de roman politist roman se numara si: regele Grigore Arion (inventatorul comisarului Moldovan), Monica Ramirez, Nicolae Rotariu si multi altii..

Inainte de final trebuie sa spunem ca povestile din romanul de fata intrec cu mult intamplarile din seria Sherlock Holmes. Mircea Atanasiu rezolva cazurile cu tact si mult umor, asa ca reteta pentru o lectura placuta este completa.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.