CC1K6754_resize

Pentru prima data in istoria show-ului, echipele care participa in cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine vor dansa Vogue. Costumele vor respecta si ele rigorile acestui stil, deosebit de elegant, opulent, sexy, pretentios si excentric in acelasi timp, iar concurentii vor fi si mai valorosi vineri seara:vor purta bijuterii in valoare de 20.000 de euro. Si tinuta frumoasei prezentatoare Iulia Vantur va fi una cu greutate: rochia de vineri seara cantareste nu mai putin de 4 kilograme. Pe langa Vogue, concurentii se vor intrece si intr-un stil de dans tras la sorti. Ringul va dudui sub pasi de reggaeton, explozia de veselie si energie va umple platoul in timpul dansului tiganesc, iar eleganta va fi la loc de cinste gratie tangoului. Spectacolul de dans de vineri seara va fi unul complet, pentru ca, printre altele, se va dansa si salsa, folclor international si rock’n’roll.
Stefan Banica va putea fi vazut intr-o ipostaza inedita in timp ce va interpreta piesa „Super-fata, cea cu vino-ncoa (cantecul tocilarului)”, de pe albumul Altceva, lansat in 2012.

CC1K6623_resize

Pentru echipele Elena Ionescu si Freek si Falemi Nana si Emanuela Mitrea, noi nu au fost doar stilurile de dans, ci si coregrafii alaturi de care s-au pregatit intens toata saptamana. Juriul a considerat ca Lilian Caraus este mai potrivit pentru echipa Elena – Freek, iar Cocuta, pentru cea formata din Falemi si Ema. Asadar, cele doua echipe isi pregatesc momentele spectaculoase de vineri seara alaturi de alti coregrafi de top fata de cei pe care i-au avut pentru prima editie a emisiunii.

CC1K6687_resize

Tot maine seara, telespectatorii o vor putea vedea pe Antonia intr-o noua ipostaza. Artista deschide seria vedetelor care intra in acest sezon in ringul visurilor de la ProTV, unde danseaza pentru un caz umanitar. „Ma bucur ca reusesc de data aceasta sa ma implic si sa intru in ringul de la Dansez pentru tine. Este o experienta noua pentru mine, dar frumoasa, si cu fiecare repetitie ma simt mai responsabila si mai dornica sa fac tot ce tine de mine sa implinesc un vis sau sa aduc un zambet in viata cuiva. Am emotii pentru vineri, dar abia astept sa dansez”, a declarat Antonia.

Din pacate, pentru unul dintre concurenti, lupta in pasi de dans va lua sfarsit. Au pasit cu toata increderea in ringul visurilor, dar prestatia lor din prima editie i-a trimis la duel. Vineri, 25 octombrie, Alexandra Popovici, partenera lui Sorin Brotnei, sau Alexandru Ciobanu, cel care danseaza impreuna cu Ruby va parasi competitia. Cei patru se antreneaza zi lumina pentru a convinge telespectatorii ca merita sa ramana in concurs si sa ii voteze.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.