1392054_755930087757770_494926915_n

Incepand cu luna noiembrie, echipa de artisti Red Clover Media se imbogateste cu doua nume deja cunoscute publicului larg in special in randurile fanilor urban/hip-hop – Baboi si Blazon.
Baboi reprezinta, cu siguranta, un nume care nu este nou sau strain fanilor hip-hop din Romania. Colaborarile realizate de-a lungul carierei cu artisti ca Puya (“Efectul banului”), Fely (“Nu ma intorc din drum”), Sisu si What’s Up (“Daca vrei”), Bibanu MixXL (“Trece-ne acolo”, “Brigada albastra”) i-au adus artistului un fan-base semnificativ cantitativ dar si loial.
Aflat in prezent sub tutela Red Clover Media, Baboi a lansat astazi primul single oficial intitulat “In aer” a carui premiera a avut loc acum cateva minute. O colaborare de exceptie alaturi de Lora, una dintre cele mai bune voci feminine din showbizul romanesc.

Ne place faptul ca din ce in ce mai multi rapperi romani ne surprind cu colaborari de senzatie alaturi de voci feminine foarte bune care canta un cu totul alt gen de muzica, Grasu XXl feat Ami, mai noua colaborare Vescan feat Alina Eremia fiind doar cateva dintre surprizele pe care ni le-a rezervat industria muzicala romaneasca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.