unnamed

Dupa ce ne-a inveselit cu Beat dimineata si E bine rau, Speak nu se dezice si continua pe aceeasi linie optimista cu noul sau single: Cautator de fericire (cu Pavel Bartos).

Piesa pe care Speak o lanseaza astazi pastreaza acelasi optimism cu care artistul ne-a obisnuit, insa iese in evidenta prin profunzimea si sinceritatea mesajului si nu numai.

<> este, fara indoiala, piesa care ma reprezinta cel mai bine ca om si ca artist, iar mesajul este unul sincer: sunt un om simplu, cu planuri marete, care nu se lasa doborat de niciun obstacol si care poarta toate luptele cu zambetul de buze, declara Speak.

O alta noutate cu care vine Speak de aceasta data este inedita colaborare cu actorul si prezentatorul de televiziune Pavel Bartos, acesta fiind vocea din prologul si epilogul piesei.

Mi-am dorit ca aceasta piesa sa aseze un zambet pe buzele tuturor celor care o asculta, iar faptul ca am colaborat cu Pavel Bartos m-a ajutat foarte mult in acest demers. Ii sunt extrem de recunoscator ca a acceptat invitatia noastra, a adaugat Speak.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.