Artista de origine araba, pe numele complet Miryam Radulescu Anabtawi, a ales sa isi lanseze primul single in Romania, desi a calatorit foarte mult. Piesa “One Love” este o combinatie exploziva de ritmuri dance cu influente reggae.

Miryam este la prima colaborare cu baietii de la Fly Project si echipa lor de productie de la Fly Records, insa colaborarea va fi, cu siguranta, una de durata. “Mi-am dorit multa sa lucrez cu o echipa profesionista, care sa ma ajute sa fac ceea ce imi place cel mai mult, sa cant. Am ajuns in aceasta formula si nu pot decat sa fiu fericitaspune Miryam.

Sedinta foto care promoveaza single-ul “One Love”, realizata de Catalin Opritescu, este una extrem de sexy, pastrand insa accente din look-ul elegant – glam, cu care artista este obisnuita in viata de zi cu zi. “Nu mi-a fost deloc greu desi a fost prima sedinta foto de acest gen din viata mea. Am avut oamenii potriviti langa mine, un fotograf care mi-a dat cele mai bune sfaturi si o echipa de styling si make-up cu care sunt mandra ca am ajuns sa lucrez” declara Miryam.

Miryam continua lucrul in studio alaturi de echipa sa, pregatind un show complet si perioada imediat urmatoare, de promovare a noului single.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.