KBoom! A sosit momentul mult asteptat. CRBL lanseaza primul album din cariera solo. Si nu e “Ca la bombardante”, e Mega PETREcere. Primul album CRBL – “Ce-avem noi aici?” contine 14 track-uri dintre care remix-urile pentru piesele “Toata tara” si “Mega Petre”. CRBL vorbeste in 14 feluri diferite despre iubire, patriotism, amintiri si povesti despre copii, simplu si direct, asa cum ne-a obisnuit.

Pe langa hiturile “KBoom!”, “Romanu’ n-are noroc” sau “Petre”, pe albumul “Ce-avem noi aici?!”, valabil pentru pre-comanda peiTunes, mai gasim si alte surprize muzicale precum colaborari cu unii dintre cei mai renumiti artisti din Romania.

CRBL a lucrat pentru acest material discografic cu Smiley, Marius Moga, Serban Cazan sau Adda, iar albumul a fost intitulat sugestiv “Ce-avem noi aici?!”, celebrul vers din hitul “Petre”. Fiecare piesa este reprezentativa pentru CRBL, atat ca stil muzical, cat si ca mesaj, pentru ca prezinta fragmente din viata sa artistica si personala.

E plin de albume. Lume, lume. Iata ca, dupa cativa ani in care am lansat primele mele single-uri, a sosit momentul sa le punem pe toate intr-un singur loc, sa nu se piarda niciodata. Sunt parti din mine si din viata mea, dar in care se poate regasi oricine. Va multumesc tuturor pentru sustinere si abia astept sa-mi spuneti ce parere aveti despre celelalte surprize”, declara CRBL.

Playlist album:

Intro
Kboom
Romanu’ n-are noroc
Crezi ca ma stii?
Hey mama
Petre
Toata tara
Ca la bombardamente
Teme-te! (T. M. T.)
Mega Petre – Petre RMX
Toata tara RMX
Scrisoare catre Mosu’
Romania nu-i jucaria ta
Outro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.