MOJA.ro revine cu o noua colaborare marca MOJA by… si lanseaza colectia realizata impreuna cu Alina Eremia, membra a trupei fenomen Lala Band, cu o cariera solo de succes.
Colectia MOJA by Alina Eremia cuprinde zeci de produse, piese cheie in graderoba de primavara/vara. Rochii, topuri, fuste, pantaloni sau accesorii ham, toate compun outfit-uri versatile si usor de purtat.
Tinutele fresh, punctate de detalii elegante si feminine, reprezinta stilul caracteristic Alinei, tanara artista implicandu-se activ in procesul de creatie.

Moja02

Pentru ca sunt o impatimita a modei, sunt putine site-uri de fashion pe care nu le-am descoperit inca. Vara trecuta, mi-a atras atentia colectia MOJA by ANTONIA, asa ca am inceput sa imi fac temele si sa aflu mai multe despre MOJA. La cateva luni dupa aceea, echipa de acolo mi-a propus sa lansam o colectie MOJA by Alina Eremia. Nici nu am stat pe ganduri, am spus “DA” pe loc.

Moja04

De atunci, am vizitat frecvent atelierul lor, am realizat tot felul de schite, pana cand am ajuns in final la o colectie de tinute pentru sezonul de primavara. Lookurile variaza de la smart-casual, purtate cu o pereche de sneakers, o provocare venita din partea designerilor internationali, pana la outfituri glam, perfecte pentru o seara in oras sau o iesire in club. Am pus accent pe combinatia alb-negru, care nu da gres niciodata, si rosu, culoarea pasiunii, perfecta pentru noul sezon.
Sper din tot sufletul ca noua colectie sa aiba succes in randul tinerelor din Romania
”, a spus Alina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.