Dupa succesul inregistrat cu hit-urile “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), “Lejer” si “Rupem boxele” (feat. Andreea Banica), Shift lanseaza, alaturi de Vizi Imre, videoclipul piesei “Dupa ani si ani” – un remake al celebrei piese “Ma voi intoarce”, interpretata de catre trupa Compact in anii ’90.

Prezentata in premiera la “Vocea Romaniei”, in luna decembrie, piesa “Dupa ani si ani” a facut deja inconjurul tarii prin cluburile din 18 orase, incheind playlist-ul turneului WTF Tour, in cadrul caruia Shift a fost cap de afis.

Prin piesa asta, eu, practic, mi-am retrait copilaria, care include dozatorul Tec, Pepsi-ul pe care il imparteam cu gasca de la bloc, pocnitorile, cornetele, alergatul pe maidan cu prietenii, tunul cu carbit, monedele pe sina de tren, bicicleta Pegas si altele. Am avut emotii la filmarea clipului, pentru ca imi veneau cu adevarat in cap cu putere momente frumoase de pe vremuri“, declara Shift.

Single-ul compus de catre Shift, Adrian Ordean, Marius Moga si Ionut Vasilache pastreaza esenta piesei originale, dar partea de rapp, facuta de talentatul Shift, aduce un aer cool si urban.

Cand m-a sunat Marius Moga sa imi propuna aceasta colaborare cu Shift, ma gandeam ca n-o sa iasa cine stie ce, dar trebuie sa recunosc ca rezultatul este peste asteptari“, spune Adrian Ordean.

Videoclipul, in regia lui Iulian Moga, starneste nostalgii celor din generatia ‘80/’90, dar si curiozitati in randul celor mai tineri, aducand in prim-plan felii de viata si momente “de la old-school, pana la dubstep”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.