Alessia si Pavel Stratan traiesc o poveste de iubire cu “Vorbe letale”, printre certuri furtunoase si impacari pasionale, in videoclipul ce marcheaza prima colaborare dintre cei 2 artisti.

Filmat in regia lui Alin Surdu, clipul “Vorbe letale” prezinta o poveste de dragoste dificila, in care personajele principale sunt Alessia si Pavel Stratan. Surprinsi in ipostaza indragostitilor care, desi se iubesc sunt intr-o permanenta contradictie si lupta, acestia au drept arme de seductie “vorbe letale”.

Il admir pe Pavel de mult timp, i-am urmarit activitatea muzicala si m-am bucurat foarte mult cand am primit propunerea de a colabora. Imi place mesajul transmis de piesa, imi place si povestea clipului, desi noi ne certam pe tot parcursul lui, la final dragostea invinge si ne impacam”, a spus Alessia.

Vorbe letale este al treilea single cu versuri in limba romana pentru Alessia, dupa “Ploua” si “Hacker de sentimente” si primul featuring al frumoasei artiste. Pavel Stratan a colaborat recent cu Anna Lesko pentru videoclipul piesei “Leagana barca” si cu Jorge, pentru piesa “Geamantan”.

Clipul scoate in evidenta acele momente tensionate dintr-o relatie. Multumesc regizorului, dansatoarelor si tuturor celor care au lucrat la acest proiect, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor. Cat pe ce sa uit de “iubitica” mea Alessia, care a fost superba si a suportat cu stoicism toate dublele. Sper ca, dupa ce veti viziona acest clip, veti fi la fel de incatati ca mine. Acum astept si parerile altora, ca e usor sa-ti lauzi propria caciula!”, a completat Pavel.

Single-ul “Vorbe letale” a fost produs de Bros Project, impreuna cu Alessia si Pavel Stratan, fiind o coproductie Red Clover Media si Cat Music.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.