Talent concretizat in ore asidue de lucru in sala Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” din Braila, modestie si ambitia de a reusi, pornita din pasiunea nebuna pentru dans. Tineri nonconformisti, care doresc sa evadeze din cotidian, din rutina petrecerii orelor in sir in fata calculatoarelor sau in club.
Astfel poate fi descrisa povestea succesului trupei G-Buzz, castigatorii celui de-al doilea sezon de Romania Danseaza.
Star Gossip Magazine a avut onoarea si ocazia de a sta de vorba cu acesti tineri frumosi, care pot fi un exemplu pentru toti adolescentii, pentru ca, nu-i asa, orice poveste de succes merita descoperita!

Cum a inceput povestea G Buzz?
Noi dansam de mult timp. Activam ca dansatori in alte trupe. Coregraful a plecat de la vechea trupa de dans si a ramas George, care a unit trupa lui cu membrii care mai ramasesera din fosta trupa si asa a aparut G Buzz. Dupa aceea, am inceput sa participam la concursuri. Primul concurs la care am participat sub aceasta noua titulatura, spre surprinderea noastra, l-am si castigat. Si acum suntem aici.

Ce v-a motivat sa va indreptati pasii catre dans?

Nu ne-am gandit la inceput sa ajungem un nume in dans. Pur si simplu fiecaruia ii placea sa danseze, vedeam pe la televizor diferite videoclipuri si ne gandeam cum sa imprumutam acele miscari. Uite asa ne-am strans cu totii si am inceput sa repetam in sala.

– Ce lectii importante ati invatat o data cu antrenamentele pe care ati inceput sa le desfasurati la Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu” din Braila?

In primul rand am invatat ca este foarte important sa fii modest. Apoi am observat ca este foarte important sa fim uniti ca trupa. Pentru ca, daca nu suntem prieteni intre noi sau nu ne intelegem, lucrul asta se observa si in dans.

Care au fost primele ganduri la inscrierea in competitia Romania Danseaza?

S-o facem si pe asta. Ne-am dorit sa vedem pana unde putem ajunge. Nu am plecat cu gandul ca vom castiga. La nici un concurs nu am plecat cu acest gand si a fost foarte bine, pentru ca de fiecare data am castigat.

Cat de grea a fost competitia Romania Danseaza?

Cred ca a fost cea mai grea competitie pentru noi, de pana acum, pentru ca la acest concurs participa mai multe stiluri. Si nu puteam face o evaluare clara. Dar oricum pentru noi toti finalistii au fost buni si a fost o competitie foarte stransa .

Cat de mari au fost emotiile la anuntarea voastra ca si invingatori ai celui de-al doilea sezon de Romania Danseaza?

Dupa cum s-a vazut, cred ca au fost doar doua persoane care nu au plans :)) Inainte sa anunte cei trei finalisti, nu credeam ca vom castiga. Insa cand ne-am aflat printre cei trei, am avut o speranta. Si s-a implinit 🙂

Care dintre jurati a fost cel mai critic cu voi?

Cel mai scurt, concis si la obiect a fost CRBL. Legat de Connect-R, am fost pe placul lui, mai ales in finala cand am dansat pe piesa lui. Iar Monica a spus deschis ca am fost preferatii ei.

Cum v-au primit brailenii la intoarcerea voastra in oras?

Inainte de a pleca spre semifinala, s-a dat un party in cinstea noastra la un pub din Braila. Acum, cand ne-am intors, Facebook-ul a fost plin de remarci pozitive la adresa noastra.

Considerati ca acest succes este un pas in fata pentru Braila?

Cu siguranta. Acum speram ca lumea sa se gandeasca si la G Buzz, cand aude de Braila, nu doar la Nicusor de la Braila :))

Care este motto-ul vostru de echipa?

Motto-ul cu care am plecat si la auditii a fost “Hard Work. Team Work. Dedication”.

Mai este loc de timp liber in afara salii de dans?

In primul rand acum este timp de scoala. Pentru ca membrii trupei noastre sunt intre clasa a VII-a pana la facultate. Dansul pentru noi nu reprezinta o munca in sine. Acesta este timpul nostru liber si asa ne place sa il petrecem.

La ce nivel considerati ca a ajuns street dance-ul in Romania?

In Romania exista multe competitii de gen, la fel multi romani participa la competitii internationale de street-dance. Iar faptul ca am castigat concursul Romania Danseaza, cu acest stil de dans, ne face si mai increzatori in viitorul street dance-ului ca dezvoltare si succes la public.

Cum arata acum viitorul pentru G Buzz?

In primul rand, ne-am intors acasa cu niste bani in plus, pe care ii vom investi in spectacole. Ne dorim sa realizam un turneu national, cu sprijinul Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” din Braila, unde vor fi incluse mai multe momente artistice. Spectacolul va fi intitulat G Buzz. Am primit si propuneri pentru diverse videoclipuri, inclusiv de la Jorge.

Care este mesajul pe care doriti sa il transmiteti tinerilor braileni?

In primul rand sa fie mai uniti si sa se sustina intre ei. Sa se apuce de un sport, sa faca miscare, sa socializeze, sa iasa in aer liber, nu sa stea acasa, in fata calculatorului! Cine vrea sa faca dans, ii asteptam la Scoala “Vespasian Lungu” din Braila!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.