Raluka si Connect-R sunt protagonistii unei povesti de dragoste in cel mai nou videoclip semnat Dj Sava si Raluka, pentru noua piesa “Aer”.

“Aer” se numeste cel mai nou single ce a fost lansat astazi de duo-ul de succes Dj Sava si Raluka, unde invitat este Connect-R. Cei trei au mai colaborat si la hit-ul “Aroma”, care a tinut pozitii fruntase in mai toate topurile de specialitate de la noi din tara.

Raluka si Connect-R joaca rolul unui cuplu intre care exista mai multe tensiuni. Dupa cateva cadre extrem de fierbinti intre cei doi, ii vedem intr-o ipostaza destul de violenta. Oare este continuarea povestii videoclipului “Aroma”?

Filmarile au durat o zi in studiourile din Buftea, in regia lui Alex Ceausu si totul a mers conform planului. Am filmat de asemenea si pe Transfagarasan a doua zi si cu ocazia aceasta am realizat inca o data ca avem o tara pur si simplu superba. Va invit sa vedeti videoclipul si veti vedea la ce ma refer. Sper ca piesa “Aer” sa aiba cel putin la fel de mult succes ca piesa “Aroma”, avem mare incredere in ea”, a declarat Dj Sava.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.