Zilele trecute, solista care a innebunit Grecia cu piesele ei a aparut la un eveniment monden cu un tricou putin mai altfel. Chiar daca trebuia sa aiba un astfel de accesoriu, pentru ca era vorba de un party cu mesaje inscriptionate, Adora avea scris pe tricou „Ne atragem”. Mesajul a starnit intrebari printre invitatii aflati acolo, astfel ca tanara solista ne-a raspuns la întrebare.

V-am starnit curiozitatea? Voi lansa cât de curand o piesa noua care se numeste “Ne atragem”, la care am lucrat cu compozitorul Raoul Russu. Va fi o piesa de vara, care va atrage, cu siguranta publicul dornic de distractie dar si de povesti de dragoste cu final fericit! Sau nu. Pentru aceasta piesa am filmat si un videoclip surpriza pe care il veti vedea cat de curand”, ne-a povestit in exclusivitate Adora.

Teodora Rusu, pe numele de scena Adora, s-a nascut la Constanta si s-a indragostit de muzica inca din copilarie. A urmat lectii de canto cu profesori foarte buni si a lansat cateva piese si videoclipuri. Printre acestea se numara “Rockin’ the Club”, “The One”, doua piese de club, apoi “Mi amor” si „S.O.S”. Pentru piesa „Crazy Love” a filmat un vidoeclip extrem de senzual în Grecia. Urmeaza piesa „Ne atragem” care va fi o surpriza pentru toti fanii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.