De ziua sa, Randi vine cu un cadou special pentru fanii Morandi: un single nou insotit de un videoclip de exceptie, in regia aceluiasi Iulian Moga.
Morandi este una dintre cele mai longevive trupe de pe scena muzicala romaneasca. Fiecare din noi are amintiri pe piese ca ‘Love me’ sau Beijo (Uh-La-La). Dupa ce ultimul lor single, Everytime We Touch a cucerit radiourile, Randi si Marius Moga ne aduc Living Without You: o piesa despre iubire, despre sentimentul de regret si nostalgie pe care il ai atunci cand te desparti de persoana iubita.
Anul acesta se implinesc 10 ani de cand trupa Morandi exista pe piata. Living Without You este un single care marcheaza o trecere la urmatorul deceniu. Si odata cu aceasta lansare, vrem sa le multumim tuturor fanilor Morandi care ne-au fost alaturi. Pentru ei facem muzica”, spune Marius Moga
Dragoste, actiune si suspans. Acestea sunt ingredientele noului videoclip MORANDI – Living Without You”. Filmat la Buftea pe parcursul a 15 ore, pentru realizarea clipului si-au unit fortele echipele Famous Production, Universal Music Romania si Roco Media (Iulian Moga).
Living Without You este o piesa potrivita pentru zilele lungi si insorite de vara care urmeaza si sper sa va aud fredonand-o cat mai curand. Este o piesa cu si despre iubire, pentru ca, nu-i asa, fara iubire viata n-ar mai avea farmec. Love is the answer! “, declara Randi
Piesa va fi inclusa pe viitorul album MORANDI, ce urmeaza a fi lansat in toamna acestui an.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.