Rolla Sparks, artista impresariata si manageriata de Florin Nedelcu (Live Artist), lanseaza astazi noul ei single “Shimmy Yo”, o piesa care a luat nastere in studiourile Lanoy Production.
Shimmy Yo” este al doilea meu single oficial produs de echipa “Lanoy”, a doua familie a mea. “Shimmy Yo” este o onomatopee inventata de ODB, membru al clanului “Wu-Tang” si este invitatia mea la party non-stop. Suntem convinsi ca piesa se va auzi in toate cluburile din Romania, dar si peste hotare. La aceasta piesa s-a muncit cateva luni bune, pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care ni l-am propus inca de la inceput. Este o piesa de atitudine, cu influente hip-hop si rnb, care mi s-a potrivit foarte bine inca din primul moment cand am cantat-o in studio”, ne-a declarat Rolla Sparks.
Pentru lansarea noii piese, Rolla a lucrat cu o echipa de stilisti profesionisti . Impreuna au “gasit” un look nou care se potriveste perfect stilului ei muzical. Artista a realizat si o sedinta foto incendiara, la care a folosit peste zece tinute. “Din punct de vedere vestimentar, pe Rolla Sparks o defineste miscarea pop-art reprezentata de Andy Warhol in America in anii ’60. Stilul vestimentar al Rollei Sparks este excentric, nonconformist, cateodata cald, alteori rece. Hainele, machiajul, accesoriile, parul sau incaltamintea sunt asortate ciudat, dar bine gandit. Am studiat aparitiile mai multor vedete ca Nicki Minaj, Lil Kim, Iggy Azalea, Azealia Banks sau Naomi Campbell, dar si al fetelor de la 2NE1, cea mai cunoscuta trupa din Coreea de Sud si am creat un stil propriu, pop-glam”, ne-a declarat stilista artistei. ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.