“Lee Chi” (Lichidez lei), pentru care Madalina si Alina au colaborat cu gasca HaHaHa Production, reprezinta cel mai nou single al trupei. In acelasi timp, “Lee Chi” este prima piesa in care celebrele veverite din emisiunea “La Maruta” se implica direct, Alina semnand textul noului single.
Dupa succesul de care s-a bucurat cu hitul “BLL (Belele)”, Red Blonde, una dintre cele mai cool, fresh si pline de culoare trupe de la noi, vine cu un mesaj puternic si autentic, in care se vor regasi toate categoriile de oameni.
“Lee Chi” vorbe?te despre faptul ca oricine ai fi si oriunde te-ai duce, esti nevoit sa lichidezi bani. Fie ca mergi la banca, supermarket, la medic ori la o institutie de stat, povestea se repeta la nesfarsit iar tu trebuie sa lasi bani la fiecare pas.
“Noul nostru single ne-a placut la nebunie inca din primul moment in care l-am ascultat si ne-a venit ideea versurilor. Ne integram perfect in peisajul descris in piesa, pentru ca si noi suntem doua fete normale care-si primesc salariul la final de luna, dupa care trebuie sa plateasca rate, taxe , impozite ori intretinere.
Chiar daca am abordat subiectul lichidarii banilor, in noul nostru single, “Lee Chi” este o piesa foarte energica, mesajul fiind transmis in cel mai pozitiv si funny mod. Practic, facem haz de necaz, iar asta e cea mai buna modalitate de a trece relaxat si senin peste problemele de zi cu zi
.” ne-au spus Madalina si Alina.
Tot despre “circuitul banilor in natura” va fi si viitorul videoclip al piesei “Lee Chi”, la a carui productie, Mango Records si Red Blonde lucreaza intens.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.