Mango Records si MusicExpertCompany prezinta o noua colaborare: Mellina feat. Vescan! Cei doi artisti va prezinta o poveste impresionanta de viata, datorita incarcaturii emotionale pe care cei doi o transmit prin versurile noului single, “Poza de album”:
“Poza de album” reprezinta un inceput de cariera muzicala in forta pentru Mellina. Mango Records pariaza pe frumoasa artista, pentru care pregateste o multime de lucruri pe plan profesional, impreuna cu prietenii de la MusicExpertCompany.
Piesa <> este o piesa foarte speciala pentru mine, asta pentru ca marcheaza debutul meu ca artist al casei de discuri Mango Records si, totodata, o colaborare cu un artist pe care il apreciez foarte, foarte mult, Vescan! Este o piesa care cu siguranta va impresiona publicul!ne-a spus Mellina.
“Piesa asta e altfel decat v-am obisnuit in ultimul an, e o poveste de viata pusa pe note. Sunt incantat de aceasta colaborare, vocea Mellinei transmite foarte multa emotie iar Dorian este un producator foarte fresh! Ne-am inteles de parca ne cunoastem de o viata.” a declarat Vescan.
Single-ul este produs in studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat si alte piese de succes, printre care se numara si “No Lies” (Pitt Leffer), iar in calitate de coautor, Dorian are in portofoliul sau super hituri precum “My Passion” (Akcent), “Love in Brasil” (Andreea Banica) sau “I’m Sorry” (Akcent).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.