Alyanna Lu, singura cantareata Otaku din Romania si din Europa, cunoscuta publicului larg datorita look-ului manga afisat, lanseaz? un nou single, intitulat “Rainbow”. Piesa a fost produsa de Omar Secada de la Mandinga si de George Dice, versurile fiind scrise chiar de Alyanna.

Am dorit ca piesa “Rainbow” sa exprime felul meu de a fi: vesela, optimista, plina de energie. Curcubeul este de fapt lumea mea plina de fantezie si culoare “My world is full of magic, happy telepathic galactic fantastic”. Este un stil muzical nou abordat in cariera mea: trap cu influente asiatice atat in sound, cat si in versuri: KIIRO (galben), AKA (rosu), MURASAKI (violet), MIDORI (verde). Am lucrat foarte bine cu Omar in conceperea melodiei, noi mai colaborand si in trecut pentru alte piese”, a declarat Alyanna Lu.

Alyanna este singurul artist din Romania si Europa cu o imagine rupta din celebrele animeuri. Ea insasi este Otaku,si desi arata ca un cosplayer desavarsit cosplay = arta de a te transforma intr-un personaj de anime/manga/ jocuri/filme) ea insasi este originala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.