“Papi Chulo”, cea mai “fierbinte” colaborare a verii, se lanseaza chiar astazi, avandu-i protagonisti pe MC-ul de origine portugheza DDY Nunes si pe frumoasa Jessica D.
Dupa ce a ajuns sa fie omniprezent pe ecranele televiziunilor muzicale si pe frecventele posturilor de radio cu piesa “Kamelia”, alaturi de Akcent si Lidia Buble, DDY Nunes revine cu un nou single produs impreuna cu Boier Bibescu si Stella ce rezoneaza perfect cu petrecerile cu iz senzual si picant care de-abia incep.
Videoclipul a fost filmat in insula Thassos din Grecia si prezinta drumul lui DDY spre obiectul pasiunii sale. Acesta are un parcurs care ii pune la incercare capacitatile fizice, fapt ce s-a simtit si in timpul filmarilor: “A fost o cursa demna de un adevarat Fort Boyard – am alergat pe stanci, am mers cu ATV-ul prin livezi de maslini si pe plaje salbatice si am innotat in golfuri ascunse de ochii tuturor, escaladand pereti abrupti de piatra alaturi de intreaga echipaa povestit DDY.
Jessica este mai ademenitoare ca niciodata, iar aceasta aventura a reusit sa-i incinga simturile: “Am facut baie in ape de vis, am vazut plaje de marmura si privelisti salbatice incredibile. Faptul ca pot munci in asemenea conditii si in compania unor barbati ca DDY este …visul oricarei femei” a spus ea zambind.
Clipul este o premiera fiind lansat online la calitate ultra HD si a fost realizat de NGM (regie: Bogdan Paun, director de imagine: Alexandru Muresan) echipa responsabila si de videoclipuri ale altor artisti de top dintre care putem aminti Raluka, Akcent, Maxim sau Radio Killer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.