Trio-ul de senzatie sud-coreean LUNAFLY soseste in Bucuresti pe data de 25 iulie*** la Casa de Cultura a Studentilor.

Inca din prima zi de la punerea in vanzare a biletelor, un numar impresionant de fani si-au aratat interesul pentru acest concert. Astfel, categoriile Fan Sign si VIP sunt sold out! Mai sunt cateva bilete pentru Sound Check, Normal Ticket si Locuri in picioare, astfel va propunem sa va grabiti si sa achizitionati ultimele bilete ramase!

De reamintit ca pentru prima oara fanii k-pop din Romania sunt asteptati la un eveniment total dedicat acestui fenomen cultural: spectacolul ce incorporeaza mai multe coordonate se va desfasura pe 24 si 25 Iulie la Bucuresti si va include o varietate de manifestari artistice si dedivertisment: concurs de dans la care se vor intrece cele mai bune trupe europene ale momentului, prezentare de moda Hanbok si tombola pentru un costum Hanbok, after party, concert LUNAFLY, extragere pentru o excursie la Seul si multe alte surprize.

Iata si un mesaj din partea trupei LUNAFLY transmic fanilor din România:

Debutul LUNAFLY a avut loc in septembrie 2012, cu mini-albumul “Super Hero”. Luna decembrie le-a adus cele dintai realizari importante pe piata muzicala: primul show in Japonia, incheiat in urale, si lansare, intr-un timp foarte scurt a doua single-uri si videoclipuri “Clear Day, Cloudy Day” si “Day By Day”. In anul 2013 acensiunea trioului ce a patruns ca o tornada pe scena K Pop a continuat, cu prezenta trupei in showul TV “M! Countdown”, o productie live grandioasa, dedicata idolilor genului of K-Pop, difuzat de Mnet Corea.

Cei trei baieti carismatici, creativi si plini de talent afiseaza o imagine ce ii diferentiaza de restul grupurilor k pop, care i-a ajutat sa isi castige un public fidel si dedicat. In cinstea admiratorilor, trioul a pus bazele fan clubului oficial “Lukies” tot in cursul anului trecut. In prezent LUNAFLY se afla in turneul de promovare al albumului “Fly To Love” lansat in martie 2013.

***Concertul a fost reprogramat pentru data de 25 Iulie din cauza traficului aerian, a anuntat managementul LUNAFLY, astfel biletele vandute pana la aceasta ora raman valabile chiar daca au data de 26 Iulie inscriptionata pe ele.

Un eveniment organizat de Kompas Events

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.