Anthony Icuagu revine la prima lui dragoste, muzica, si lanseaza un nou single in colaborare cu Giulia. “Sunbright” este primul single lansat de Anthony Icuagu sub Universal Music Romania si este propunerea artistului pentru aceasta vara, o piesa fresh ce te binedispune de la primele secunde.

Mi-am dorit o piesa care sa te faca sa zambesti, o piesa cu un mesaj pozitiv si am cautat foarte mult o voce feminine care sa se potriveasca. Giulia a fost perfecta si ma bucur ca am facut echipa pentru acest proiect!a declarat Anthony

“Sunbright” beneficeaza si de un videoclip in regia lui Anthony, cei doi joaca rolul unor indragostiti, iar Giulia este urmarita practic de partenerul ei din videoclip, care reuseste sa ii aduca soarele intr-o zi plina de nori.

Il stiu pe Anthony de foarte mult timp, este un artist talentat care are foarte multe de spus in industria muzicala romaneasca. Sunbright mi-a placut de la primul play, din momentul in care mi-a propus sa fiu vocea feminina de pe aceasta piesa! Vara aceasta vreau sa zambim si sa ne simtim bine, iar Sunbright este o varianta foarte buna!a declarat Giulia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.